Equip Tècnic Shooting Promo La Casa de Paper 3ªTemporada

Direcció: Joan Alamar
Direcció d’Art: Chus Pagán
Fotografia i cambra: Israel Sánchez-Beato
Cambra: Sergio Patilla
So: Daniel Álvarez – Silente Estudio SL.
Elèctric: Pau Martos
Edició/Postproducció: Mario Ortiz
Etalonantge: Beatriz Borrás
Producció: Gabriela Tamarit
Ajudant Producció: Ariadna González
Maquillatge: Adriana Robles

Equip tècnic Campanya d’Estiu

Platja, piscina, càmping, viatges… i SÈRIES!
Pareix que este estiu hem estat més apegats que mai al nostre dispositiu en #MODONETFLIX

Hem tingut la sort de realitzar una campanya refrescant, divertida i amb un equip increïble!
Gràcies a tots els que ho han fet possible.

(more…)

Equip tècnic Videoclip Chimo Bayo

La realització d’este vídeo ha sigut tot un bakalao: Una àrdua investigació sobre la ruta, moltes hores de visualització d’imatges de l’època amb balls i looks impossibles, visites als temples de la música que ara ja no són més que runes i un gran Chimo Bayo que ha versionat la cançó del tema principal de Narcos amb el seu particular estil. El nostre agraïment a l’equip que ho ha fet possible.

(more…)

Equip tècnic Espot Jessica Jones

Netflix, ha encertat de ple estrenant la segona temporada este 8 de març, en el Dia de la Dona. El secret de Jessica Jones, no són els seus superpoders, sinó els conflictes amb què ha de torejar. Jessica és fort però sobretot és una dona amb els seus defectes, les seues virtuts i un passat que la turmenta.

Per a difondre la seua arribada a la plataforma, van voler comptar amb Sistema del Solar i hem donat el colp! El nostre agraïment a l’equip que ho ha fet possible. (more…)

Nuestro Equipo

SISTEMA DEL SOLAR PRODUCCIONES nace de un grupo de artistas multidisciplinares del barrio del Cabanyal (Valencia) que se unen para colaborar en diversos proyectos (cine, teatro, festivales…). Los primeros años estuvo ubicada en la ya desaparecida Escola del Cabanyal (un proyecto para reivindicar la cultura en el barrio), en esa época muy abandonado; y desde allí, se gestó el proyecto de la webserie Cabanyal Z. Esta experiencia nos ayudó a desarrollar estrategias de producción colectivas, aprovechando las sinergias entre artistas y técnicos con diferentes perfiles. Contamos con el apoyo de grandes profesionales ¿quieres conocerlos? (more…)